Optika Kobilica

Gregorčičeva 7
2000 Maribor

Telefon: 02 / 22-80-610

E-pošta

 

Delovni čas

ponedeljek - petek
9.00–18.00

Sobota 9.00 – 12.00

Kje se nahajamo

Nudimo vam

30% POPUSTA

na določene modele sončnih očal

 

Darilni bon - Izkoristite popust za nakup sončnih očal

Brezplačni darilni bon
za popust
pri nakupu sončnih očal.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti.

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Prikaži podrobnosti

Dovolim piškotke

Optika Kobilica - Družinsko podjetje s tradicijo in garancijo kakovosti

Optika Kobilica, Vladimir Kobilica s.p.

Gregorčičeva 7, Maribor
Telefon: 02/22-80-610
E-pošta:

Matična št.:137556
ID št. za DDV: SI85255254

KJE SE NAHAJAMO

Tako kot se vse stvari na svetu začnejo iz malenkosti je tudi Optika Kobilica zrasla iz ideje. Ideje o strokovni skrbi za vaše oči in pomoči ljudem na poti, do ostrega vida. Želje in zastavljeni cilji so se začeli uresničevati s prvimi koraki – odprtjem poslovnih prostor na Gregočičevi ulici 11 v Mariboru.V primerjavi z danes je bila optika včasih redka dejavnost, zato je bila to pomembna pridobitev za Maribor.

Lokal zunaj

Mariborčani so dobili prvo privatno ordinacijo za predpis kontaktnih leč in očal leta 1987. Od takrat in vse do danes deluje specialistična oftalmološka ordinacija pod okriljem optike Kobilica in Zdravstvenega doma dr. Adolfa Drolca s specialistom oftalmologije dr. Jožetom Zeilhoferjem. Tako se že leta lahko pohvalimo s strokovnostjo enega največjih specialistov s področja kontaktnih leč na območju severovzhodne Slovenije.

Lokal znotraj

Obrtna zbornica Slovenje jima je, prvima v Mariboru, podelila naziv Mojster očesne optike. Tako sta bila edina Mojstra očesne optike na področju Maribora. Po njuni začrtani poti pa sedaj stopa tudi hčera Saša, ki je član družinskega podjetja že več kot 9 let, tudi ona si je pridobila naziv mojster očesne optike. Tako se optika lahko pohvali z resnično strokovnim kadrov, kar vam zagotavlja tudi kakovost storitev in svetovanja ob izbiri vaših očal ali kontaktnih leč. Prizadevanja za kvaliteto pa lahko potrdijo tudi številna priznanja in diplome optike Kobilica.

Danes je Optika Kobilica edina optika s tremi Mojstri očesne optike pod eno streho. Razpoznavna na širšem področju Maribora, kot optika z dolgoletno tradicijo kakovosti in težnjo po strokovnem svetovanju ter sledenju svetovnih trendov.

“Zaščitni znak” Optike Kobilica je zelena kobilica, ki ponosno predstavlja ime družinskega podjetja Kobilica in njene korenine, ki segajo v daljno preteklost rodbine.

Da bi strankam omogočili prijetno in lažjo izbiro očal ali predpis leč, imamo za vas urejene poslovne prostore na Gregorčičevi 7 v Mariboru na več kot 100m2. Sami se prepričajte o prijetni klimi in udobnosti naših poslovnih prostorov.

Vizija naše optike je: Ostati v osrčju hitre razvojne revolucije očesne optike in biti najboljši servis našim rednim in novim strankam.

Lokal znotraj

Z željo po osebnem razvoju, kakovosti, strokovnosti in možnosti svetovanja sta lastnika Vladimir in Angela Kobilica velik del svojega časa posvečala izpopolnjevanjem, strokovnim predavanjem in obiskom svetovnih sejmov. Priznanje za večletno strokovno usposabljanje sta dobila z opravljenima izpitoma refrakcija – predpis očal in kontaktna optika – predpisovanje kontaktnih leč, na Visoki šoli za optiko v Insbrucku.

Insbruck